Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Jag har växt ett par decimeter på höjden sen igår :)

Fick ett mail från en av mina absoluta favoritfotografer för ett par timmar sedan. Han hade tittat på dokumentärfotona i min portfolio och skrev på lite knagglig men fullt begriplig engelska att han var väldigt förtjust i mina dokumentärfoton från Kina och Lettland och att han skulle lägga ett bokmärke på min hemsida så att han kunde återkomma till den! Hans mail fick mig att växa ett par decimeter på höjden :) Det är alltid riktigt kul att få uppmuntran för sina foton särskilt från fotografer som man själv beundrar och ser upp till :)

Ni undrar säkert vem fotografen är men jag kommer inte att avslöja mer om honom än att hans namn finns med bland mina absoluta favoritfotografer och att han inte är Svensk eller verksam i Sverige!


Kvinnan på trappan © Mikael Good, 2009

Dagens låt: In Cold Blood - Johnny Thunders and the Heartbreakers

//Chasid

Inlagt 2009-11-07 23:02 | Läst 2508 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Vilket häftigt hus,ett riktigt kråkslott!

Innehållskategorier

  • Intresse - Konsertfoto
  • Intresse - Reportage / Situation
  • Intresse - Svart-vitt

    Arkiv