Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Je continuerai à être un amateur pour le reste de ma vie :)

Jag jobbar som fotojournalist och skribent men jag räknar mig fortfarande som amatör! För jag älskar verkligen det som jag håller på med. Som bekant kommer svenskans amatör från franskan amateur som betyder älskare och jag kommer att fortsätta att vara en amatör i resten av mitt liv – Je continuerai à être un amateur pour le reste de ma vie :)

Det finns dem som tycker att jag inte är tillräckligt privat och utlämnande i mina foton! Det finns en enkel förklaring till detta; När jag vill vara riktigt privat och utlämnande i mitt uttryck så målar jag tavlor :)


© Mikael Good

The scream from the wilderness © Mikael Good

© Mikael Good

Dagens låt: Al Green - Love and Happiness

//Chasid

Inlagt 2010-03-13 09:31 | Läst 5510 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Din första bild/konstverk faller mig verkligen i smaken. Härliga mönster och färger varvat med hårda kontraster. Den känns nästan lite futuristisk.

/Joel
Svar från Chasid 2010-03-14 10:50
Tack så mycket Joel :) Som konstnär är jag ganska så osvensk i mitt uttryck och gillar att arbeta med starka färger!
//Chasid
Själv blev jag (amatör)fotograf för att jag helt enkelt inte *kunde* måla. Kameran blev så att säga räddningen. Men jag kunde lika gärna kalla mig fotelev som fotoamatör. Fast jag hållit på i 50 år (med en del mellanrum) så tycker jag inte att jag behärskar konsten.
Svar från Chasid 2010-03-14 10:48
Man lär sig aldrig att behärska konsten eller fotograferandet fullt ut! Så länge jag lever kommer det alltid finnas något nytt och spännande att upptäcka :)
//Chasid