Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Kolla in Aftonbladet på lördagAtt det har varit relativt tyst i bloggen det senaste året beror inte på att jag har slutat skriva eller fotografera. Det beror på att jag har fått göra en del omprioriteringar för att hinna med mina åtaganden och mitt familjeliv. Faktum är att jag aldrig tidigare levererat så mycket text och bild som under det senaste året. Mina texter och bilder har nått en mångmiljonpublik både i Sverige och utomlands. Håll lite extra koll på Aftonbladet i morgon lördag om ni är intresserade av att läsa om vilket ämne som upptar mycket av min tid och engagemang både i yrkeslivet som privat just nu.

Text och foto: Mikael Good

Inlagt 2015-06-05 17:29 | Läst 4439 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Kommentera gärna,Står det med FET SKRIFT. Men det står inte. OM DET INTE PASSAR!!! så tar jag bort det omedelbart!!!
Bengt
Mikael Good 2015-06-05 20:43
Kommentera gärna men kom inte med ogrundade anklagelser och felaktiga iakttagelser!
. Jag kanske tog i lite hårt. Röda korset har räddat många liv. Jag vill minnas att det är den fantastiska organisationen du stöder. Jag ber om ursäkt. Men låt oss tillsammans sluta bråka , och hoppas att det genom fotosidan´genom röda korset kan hjälpa nödställda .Både du och jag vet ju att det är en seriös organisation, där inte pengarna fastnar på vägen.Leve röda korset!

/ Bengt
Oj, nu var här en ny uppsättning kommentarer, märkligt. LO
Bilden illustrerar "Stormy Monday" tycker jag: Snyggt svart-vitt jobb. Ser fram mot AB imorgon. Mvh!
Svar från Chasid 2015-06-10 08:41
Tack för din kommentar D76! Trots att vågorna var riktigt höga var underströmmarna så starka att endast en liten krusning nådde stranden där jag stod.
/Mikael Good
Man är i sin fulla rätt att moderera kommentarer i bloggen om man anser att det går över styr. Jag själv har gjort det vid enstaka tillfälle, dels när en person skrev rena påhopp i kommentarerna och dels när en person där jag upprepade gånger bett hen att lägga ned trots detta inte kunde ge sig utan hade som syfte att ta över och föra sina egna diskussioner via andras bloggar.

Man kan och bör givetvis framföra avvikande åsikter, det viktiga är att de är relevanta och att det görs med respekt. Sedan kan det också många gånger vara enklare att helt enkelt strunta i sådant som skrivs där man känner irritation mot det skrivna eller den som skriver.

Jag tycker att det ofta är när det gäller respekt som det brister på nätet, att folk ger uttryck för sådant man själv inte håller med om innebär inte att jag har rätt att ta till onödigt hårda ord i kommentarer till exempel. Visst om någon är plump och själv skriver kränkande inlägg får man väl räkna med kommentarer i samma tonläge, men inte annars.

-affe
Svar från Chasid 2015-06-10 08:46
Tack för din kommentar Alf!
Jag håller med dig. Bloggen är inte en plats där alla har rått att till vilket pris som helst kunna föra fram sin åsikt. Som ägare till bloggen måste jag själv följa den ram som Fotosidan har satt upp och jag räknar med att de som kommenterar min blogg följer de reglerna som Fotosidan och jag har satt upp för bloggen.
/Mikael Good
Det är en fantastiskt fin tidning du och de andra fotograferna gjort till de romer som kan sälja den på gatan. Ett bra och viktigt arbete!

Erik