Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Livet i 180

Det snurrar på för fullt just nu med publiceringar, artiklar, debattartiklar och spännande planeringsmöten. Men nästa vecka lägger jag arbetet på hyllan, tar en välbehövlig semester . Men jag kommer inte att ligga på latsidan den första semesterveckan. För tredje året i rad kommer jag att vara festivalfotograf på Gullbrannafestivalen. Där ska jag göra mitt bästa för att dokumentera artister och festivalbesökare.

Bilden som fungerar som dragplåster för festivalen tog jag under en konsert med artisten Philippa Hanna 2013. Om jag får tid och lust kommer jag kanske att lägga upp en och annan recension och några bilder från festivalen i min blogg under sommaren.

Men fram till semestern fortsätter jag att leva livet i 180. Denna veckan förbereder jag material för sensommarens äventyr som kommer att ta vid där semestern slutar. Om ni undrar vad det är som upptar så mycket av min tid och mitt engagemang kanske följande debattartikel kan ge några ledtrådar: http://www.chasid68.blogspot.se/2015/06/oppna-ditt-hjarta-for-utsatta-eu.html

Text och foto: Mikael Good

Inlagt 2015-06-23 15:06 | Läst 3697 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?