Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Morgonstund har guld i mun...

...kan ett ordspråk vara mer missvisande än så? Aldrig har jag stutsat upp glad som en lärka på morgonen, sjungande gjort mig en tallrik gröt och en kopp kaffe som jag avnjutit tillsammans med morgontidningen under en timma. Aldrig har jag gått upp och tagit en morgonpromenad kl. 5.00 för att fånga solens första diminbäddade strålar med min fotoapparat  i den friska och sköna morgonstunden...

Morgonstund har guld i mun utbrister de morgonpigga som vill terrorisera oss kvälls- och nattmänniskor med sin påklistrade munterhet.  Morgonstund har guld i mun, hmm jag tror att jag modifierar ordspråket så att det blir mer verklighetsnära:
- Morgonstund har malört i mun... Morgonstund har malört i mun... det låter bra i munnen (testa själv) och är mer med sanningen överrensstämmande.

Morgonstund har malört i mun!Huskvarnaån på kvällen!

Bilden i större format:  http://www.fotosidan.se/gallery/viewpic.htm/1131927.htm

Veckans skiva: I´m Ready - Muddy Waters (samma som tidigare i veckan)

//Chasid

Inlagt 2007-10-09 09:27 | Läst 8118 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver

Innehållskategorier

  • Intresse - Konsertfoto
  • Intresse - Reportage / Situation
  • Intresse - Svart-vitt

    Arkiv