Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Ny musiktidning - Metallord



Det var ett par år sedan jag senast var involverad i att göra en tidning. Men nu har jag bestämt mig för att göra åtminstone ett nummer av tidningen Metallord som primärt kommer att handla om tyngre kristen musik med en del intressanta gästspel.

De senaste åren har jag jobbat en del som konsertfotograf. Jag har ett stort antal bilder i bagaget och har odlat bra kontakter med både band och arrangörer. Det stora fokuset i Metallord kommer att ligga på bild men tidningen kommer även att innehålla ett par exklusiva intervjuer. Det internationella intresset är redan stort och det lutar åt att jag kommer att göra tidningen på engelska. Tanken är att tidningen ska publiceras på nätet och eventuellt tryckas upp i bokform. Det kommer att finnas plats för ett par annonser i tidningen och behållningen från dem kommer att gå till välgörande ändamål. 

Text och foto: Mikael Good 

Inlagt 2015-12-30 08:20 | Läst 10289 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Kristen metal är inget jag är bekant med, vad skiljer den från oreligiös (vanlig) metal? Reagerade lite på omslaget: W.A.S.P... Är det samma band som på 80-talet fick Siwert Öholm och andra att gå i taket, eller finns det en kristen version? Om de är det klassiska bandet så kan det verkligen vara ett intressant gästspel.

Gott nytt år

/Niklas
Svar från Chasid 2015-12-30 15:00
Tack för din kommentar Niklas! :)
Det är främst texterna som skiljer. W.A.S.P är samma band som på 80-talet men i dag har de en helt annan framtoning och texter är på 80- och 90-talet: https://www.youtube.com/watch?v=lq5UQ8gWU-A
/Mikael Good
Låter spännande, lycka till!/ Björn T
Svar från Chasid 2015-12-30 15:01
Tack för din kommentar Björn! :)
Det ska bli spännande att sjösätta tidningsprojektet och se vart det bär av!
/Mikael good