Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Överraskad av trafiken samt ett nytt fotoprojekt!

Jag satte in en ny räknare i min blogg för en vecka sedan för att hålla lite bättre koll på trafiken till min blogg. Det relativt stora besöksantalet under denna vecka har faktiskt överraskat mig, enligt de siffrorna som jag har att tillgå så har min blogg haft 4.000 besök och mer än hälften har varit förstagångsbesökare!

Nu har jag varit ganska så aktiv i mitt bloggande den senaste veckan och det kan ju vara en förklaring till det stora besöksantalet. Men jag trodde ändå inte att min blogg var såpass populär och det är ju alltid kul att så många läser det som jag skriver! Men jag bloggar inte för att få många besökare, jag bloggar för att det är roligt! En del perioder så blir det många inlägg och andra så blir det mindre. Därför så kommer jag inte att ansluta mig till någon topplista för bloggande, jag vet med mig att jag är en tävlingsmänniska och jag skulle i så fall snabbt sugas in i ett stressat bloggbeteende för att komma högre upp på listorna.

Göteborgare och Stockholmare har varit flitigast i sina besök. De flesta besökarna kommer från Sverige men jag har haft en hel del besökare från USA, Finland och Norge, men jag har även noterat ett och annat besök från bl.a. Lichtenstein, Andorra, Israel, Kina, Japan, Kanarieöarna mfl.

Det som jag tycker är kul med räknaren är att jag får se vilka sökord som ger träff på min blogg! Förutom väntade sökord som "Nikon D3X", "Carl Zeiss", "Leica" och "Eos 50d", så har en del oväntade sökord som ex. "Måla gamla vitrinskåp", "Vad innehåller akrylfärg", "Hominibus", "Bruce Springsteen foto svartvit", "böcker måla med små barn" och "Dagens glömda plats" av någon underlig anledning gett träff på min blogg :-)

Som avslut till detta inlägg kommer här några färska foton från ett av mina pågående projekt, fotona är givetvis omanipulerade och obeskurna, hur jag har burit mig åt får ni fundera på, för jag kommer ändå inte att avslöja det, men jag kan ändå ge som ledtråd att mitt Simaobjektiv inte har varit inblandat!







Dagens låt: Move On Up - Curtis Mayfield

//Chasid

Inlagt 2008-04-19 11:30 | Läst 9958 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Jag vet hur du gjort men jag är tyst som muren(Kinesiska).Det är konst i den högrd skolan.Du är lika känd i värden som jag är i Frinnaryd.Nu ska jag laga mat till frun och min hund.Sillbullar med korintsås.
FH Kenneth