Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Pappaledig

Jag är pappaledig sedan en månad tillbaka. Det är faktiskt underbart att få förmånen att vara hemma med sina barn och lära känna dem ordentligt på statens bekostnad! Men detta gör även att jag inte har tid att spendera lika mycket tid på Fotosidan som tidigare. Därför kommer jag inte att kunna kommenterar lika mycket som tidigare eller skriva djuplodande blogginlägg som startar långa debatter. Men jag ska försöka att hålla bloggandet vid liv genom att skriva minst ett inlägg i veckan!

Om jag inte besvarar kommentarer eller kommenterar lika flitigt som tidigare så beror det inte på att jag inte vill utan att jag inte hinner, just nu har jag valt att priotitera barnen och det tror jag att jag kommer att tjäna på i framtiden :)

Att ta tid med sina barn är att investera i framtiden!



Matheo och Marcia. Fotot är uppladdat direkt från negtivet.

Veckans låt: Keith Green - Make My Life A Prayer To You



//Chasid

Inlagt 2008-11-03 10:46 | Läst 8276 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Hej Mikael!Ja är det inte en upplevelse,lycka till.Staten?Du har väl betalat skatt.
mvh Rolf
Svar från Chasid 2008-11-03 18:29
Skatt betalar man även i ex. Nederländerna och Danmark och där har de inte samma föräldrafördelar som i Sverige!
//Chasid
Eftersom jag själv är hemma med elva-månaders-bebisar (tvillingar) fram till maj nästa år så har du min fulla förståelse. I mitt fall händer det tursamt nog att de sover några timmar per dag och då passar jag gärna på att sitta framför datorn :)
U
Svar från Chasid 2008-11-03 18:31
Då har du fullt upp förstår jag! Kul att det finns fler pappor som är hemma med sina barn innan de fyllt ett eller två år :) Mina barn är väldigt nyfikna så de sover inte så mycket på dagarna.
//Chasid