Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Repris, Da Capo eller återanvändning!

Enligt reglerna för Fotosidans blogg är de inte tillåtet med reprisering av gamla inlägg och det kanske är en bra regel för att slippa att läsa samma text om och om igen!

Nu närmar sig sommaren med stormsteg, TV och Radio fylls med programrepriser och jag tänkte inte vara sämre än att jag också repriserar en del inlägg för både gamla och nytillkomna läsare! De återanvända inläggen tillsammans med en hel del nytt material som jag inte kan eller vill skriva om på Fotosidan kommer att hamna i den här bloggen: www.chasid68.blogspot.com


© Mikael Good

Dagens låt: Crossroads - Cream

//Chasid

Inlagt 2010-05-22 09:49 | Läst 2534 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Vad mycket regler det finns! Just denna regel kände jag inte ens till. Jag undrar vad som är syftet med den? Att förebygga bloggspam?
Svar från Chasid 2010-05-23 17:21
Tack för din kommentar Ernst!
Jag tror att reprisregeln främst är till för att förebygga bloggspam! Det skulle inte vara så kul om någon dagboksbloggare fick för sig att köra ett helt år i repris på en och samma dag...
//Chasid
Har din andra blog under favoriter,så man kan ju kolla där.....du är för övrigt ganska lik Clapton från Cream eran på den bilden!
Svar från Chasid 2010-05-23 17:23
Tack så mycket för din kommentar Johan!
Det måste ha varit en fet Clapton jag var lik, när bilderna togs spelade jag i samma liga som Yngvie gjorde vid den tiden runt 150 kg :) Idag är jag betydligt lättare!
//Chasid