Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Rockfoto - Gitarrlegenden från Dala Järna

En av mina favoritgitarrister är Henric Herrmansson från det progressiva rockbandet Benesser från Dala Järna. Henric har en spelstil som jag uppskattar. Benesser är en mycket samspelt trio som är riktigt bra både live och på skiva. De har släppt två riktigt bra skivor och de förtjänar att nå en mycket större publik. När jag tog fotona spelade Benesser låten Where Silence Prevails. Du kan höra den här: https://www.youtube.com/watch?v=awFqA0F17Vw

Bilderna på Henric tog jag med en Sony A7 och ett 28-70mm.

Text och foto: Mikael Good

    

Inlagt 2017-03-28 19:27 | Läst 1714 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver

Innehållskategorier

  • Intresse - Konsertfoto
  • Intresse - Reportage / Situation
  • Intresse - Svart-vitt

    Arkiv