Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Ta bilden till folket!Inte Sedan Kodak Instamatic gjorde kameran till var mans egendom på 1960-talet har det producerats så många bilder som nu. Smartphone revolutionen har fört med sig att vi har med oss en kamera vart vi än går och det har lett till att sociala media svämmas över av bilder i alla tänkbara färger och former.Men trots att vi svämmas över av bilder är det få av oss som dokumenterar vår samtid. För att försöka råda bot på det startade jag ett nytt fotoprojekt på temat ta bilden till folket i augusti. Trots att jag inte har lanserat projektet ännu och bara är i uppstartsskeedet har bilderna som ingår i projektet redan gjort stor succé och fått över 600 000 visningar.Fortsätter det i den här takten kommer bilderna som ingår i projektet att ha fått över 1 000 000 visningar innan november är över. Jag har bestämt mig för att lansera projektet när det passerat miljongränsen men fram till dess får du hålla dig till tåls!

Text och foto: Mikael Good

Inlagt 2017-10-18 08:53 | Läst 11719 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Var hittar man bilderna?
Svar från Chasid 2017-10-18 10:28
Det kommer jag berätta när jag lanserar projektet! Men innan dess har jag lite mer jobb att göra.
/Mikael
Erik Madsen 2017-10-18 21:18
Hvor har de 600.000 set bilderne ??
Mvh. Erik/DK.
Svar från Chasid 2017-10-18 22:56
Jag kommer att berätta mera när jag lanserar projektet!
/Mikael