Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Ta det lugnt besökarna hittar fram till din blogg ändå!


Den stora fördelen för mig med att ha min blogg på Fotosidan är att mina texter och bilder kommer högt upp när någon googlar. En del av mina gamla blogginlägg lever nu sina egna små liv på webben och så sent som för ett par veckor sedan hade ett av mina över två år gamla inlägg nästan 100 träffar på en och samma dag! Vidare så hade en av mina mera genomarbetade texter bara drygt 100 träffar under publiceringsdagen och det inlägget sjönk som en sten på Fotosidans lista... Drygt två och ett halvt år senare är antalet träffar över 6000 stycken! Trots att många av mina bloggposter inte alltid kommer så högt på topplistorna vet jag att läsarna förr eller senare hittar fram till min blogg ändå!

Den stora nackdelen med Fotosidans blogg är att personer som inte är medlemmar på Fotosidan endast kan kommentera mina bloggposter genom min portfolio och det är det tyvärr allt för få som känner till...

Jag tycker personligen att det här med blogspam är ett otyg men jag stör mig ändå inte på det och Fotosidans blogg är relativt förskonad från otyget med bloggspamm!


© Mikael Good (bilden är inte manipulerad)

Dagens låt är tillägnad legenden Gregory Isaac som nyligen dog i cancer i en ålder av endast 59 år. R.I.P Gregory!

Dagens låt: Night Nurse - Gregory Isaac

//Chasid

Ps: I natt drömde jag att en sportfotograf fyllde bloggen med riktigt dåliga hockeybilder :)

Inlagt 2010-10-28 12:03 | Läst 5313 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Sicken puckad dröm du hade :)
Svar från Chasid 2010-10-28 12:30
Visst var den puckad :)
//Chasid
Den där sportfotografen måste ha varit ett riktigt pucko ;-)
Svar från Chasid 2010-10-28 12:41
Han hade säkert köpt sin utrustning på Media Markt - allt annat är puckat :)
//Chasid
Du gav honom en rejäl tackling va
//Leffe
Svar från Chasid 2010-10-28 15:19
Jag visste inte hur jag skulle tackla situationen men jag fann mig till sist och gav honom matchstraff för förargelseväckande beteende :)
//Chasid
Ja, det är konstig det där, har själv en blogg jag skrev i maj 2009 och hade vel ca 150 som läste den då, men nu var det faktisk ca. 3300 som hade varit där och kollat.
Så de lever väl sitt eget liv som du säger:o)
MVH synnöve