Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Två fotoutställningar söker sponsorer

Det har varit ganska så tyst i min blogg och dåligt med mitt kommenterande i andra bloggar den senaste veckan och det beror främst på att jag har väldigt mycket att göra just nu. Jag håller på att skriva ihop texter, en pressrealese, göra en resumé och en A3 affisch inför min kommande utställning i Ö-vik. Jag har fått en del förfrågningar om att ställa ut på andra platser i Sverige och får jag bara tag på sponsorer som står för alla kostnader runt utställningen så gör jag gärna det!


© Mikael Good, 2010

Jag har två färdiga utställningar som söker sponsorer. Den ena heter "Möten i mitten av mittens rike" och består av 24-30 bilder på människor ur den tibetanska urbefolkningen i Qing Hai i Kina i storlek 30x40 och den andra heter "Greetings from Latvia" och består av 20-30 bilder på människor som drabbats av den ekonomiska krisen i Lettland i storlek 30x40 & 60x70.


© Mikael Good, 2009

© Mikael Good, 2010

Jag har fått blodad tand på att ställa ut mina foton och jag håller på att skissa på ett antal olika utställningar, bla den här: Ghost Town. Nackdelen är att det kostar mer än det smakar att ställa ut och min nuvarande ekonomiska situation tillåter inte några ekonomiska risktaganden som fotoutställningar.


© Mikael Good, 2010

Dagens låt: (I´m) Stranded - The Saints

//Chasid

Inlagt 2010-05-07 11:24 | Läst 4986 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Bra låt. Bra bilder. Bra med utställningar. Pepp
/Jonas