Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Välkommen på vernissage!

Du kan se alla bilderna som ingår i utställningen här: http://www.591photography.com

//Chasid

Inlagt 2010-10-23 16:22 | Läst 4810 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Tack för inbjudan. Ska kolla den elektroniska upphängningen. Hade dock varit kul att vara på plats i Huskvarna. Lycka till.
Svar från Chasid 2010-10-23 18:52
Utställningslokalen ligger bara en kilometer från Zinkensdamm, men det är tyvärr "Zinken" i Huskvarna som jag pratar om. Blir det succé för utställningen och jag säljer många tavlor så kanske jag kan ta en del av den summan och investera pengarna i en ny utställning som jag kan hänga i Stockholm. Elektroniska utställningar i all ära men inget är som The Real Thing!
//Chasid
Hon är för go, den lilla flickan! Jag hoppas innerligt att hon får mat och värme så att vintern inte blir för hård för henne! Vilken värld vi lever i ...
Svar från Chasid 2010-10-25 09:05
This is a mean old world... Jag lovar dig Ernst att jag ska se till att Alice får mat och värme i vinter! Dockan som hon håller i handen är en gåva från min dotter som är i samma ålder, det var min dotters favoritdocka men hon ville ändå att jag skulle ta med den till Lettland och ge den till Alice :)
//Chasid