Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

En Cliffhanger inför ett mastigt reportage den 24/12

I morgon kommer jag att publicera ett längre reportage från Lettland i min blogg. Det kommer att handla om en äldre kvinna som jag mötte i Riga för ett par år sedan. Givetvis kommer texten att vara kryddad med många bilder. Jag känner att jag vill bjuda mina många läsare på något extra den 24 december och vad är då inte lämpligare än ett mastigt reportage!

Som ni säkert känner till så är det svårt att få in reportage i tidningarna i dag, de är tyvärr mest intresserade av att skriva om lättnyheter, skvaller och väder. Men som tur är finns webben och reportaget kommer även att publiceras i redigerad form på Hoppets Stjärnas hemsida. Men vem vet det kanske även letar sig in i någon tidning vad det lider :)

<Edit> Reportaget finns att läsa här: Jag bor som en drottning i mitt palats <Edit>


© Mikael Good, 2010

Dagens låt: Fight the Good Fight - Triumph

//Chasid

Inlagt 2010-12-23 16:52 | Läst 7274 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Ser fram emot ditt reportage. Var själv i Baltikum med hoj i våras och upplevde allt från glädje till misär. Tyckte att det som är så nära inte skulle kunna vara så långt bort men så är det.
God Jul och Gott Nytt År! / Pelle
Svar från Chasid 2010-12-23 17:03
Du får hålla ögonen öppna i morgon, jag kommer nog att publicera reportaget någon gång på förmiddagen. Situtationen i Lettland är i mångt och mycket lik den situationen som vi hade i 30-talets Sverige och det är som du är inne på svårt att förstå när det är så nära.
Merry Christmas!
//Chasid
Jag hoppas verkligen att du kommer ut med dina reportage. När nu bevisligen folk får det sämre och sämre, så måste det visas upp annat än glättighet.
Svar från Chasid 2010-12-23 17:01
Jag tillhör ett lyckligt fåtal bland alla skribenter som får det mesta av mitt material publicerat. Det första reportaget som jag skickade in till en dagstidning slogs upp stort både på förstasidan och på det för skribenter så begärliga mittuppslaget :)

Det börjar komma en ny förståelse för andra människor bland dagens ungdomar och förhoppningsvis kommer det att bli en ordentlig motvikt mot den nya egoismen!
//Chasid