Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Ett kallt land med många varma människor

Som ni säkert redan vet har jag varit i Lettland ett flertal gånger och under den tiden har jag lärt känna Lettland och det lettiska folket ganska så väl. Jag har anlitats till att göra socialreportage som sedan har publicerats i nyhetsbrev, månadsbrev, magasin och tidningar.

En del av de reportagen som jag har gjort har jag även lagt upp i min blogg och i slutet av inlägget kommer en länklista till de reportagen. Det finns säkert de som ställer sig frågan varför jag har valt att lägga upp materialet i min blogg. Den största anledningen är att det har kommit in väldigt mycket pengar till behövande i Lettland den här vägen. Mitt primära mål är att se till så att människorna som jag mött och umgåtts med och människor i deras närhet inte ska behöva lida någon brist på vare sig mat eller kläder. De har bjudit in mig i sina hem och valt att visa upp sig i sin utsatthet och då är det inte mer än rätt att de får sin del av kakan.

Utan att vilja slå mig själv för bröstet vill jag ändå säga att mina Lettlandsreportage har fått vara med och dra in mångmiljonbelopp till behövande. Även om jag själv inte har tjänat så mycket pengar som jag borde på mitt arbete har jag fått vara med och dra in betydande belopp till människor som jag bryr mig om och vill hjälpa till en bättre tillvaro och det är faktiskt lön nog för mig!

Den som så vill kan klicka sig vidare och läsa artiklarna och reportagen:

Text och Foto: © Mikael Good. All rights reserved.

Inlagt 2011-12-07 21:11 | Läst 16385 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?