Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Ispremiär för min utställning!

Du läste helt rätt, så sluta att gnugga dig i ögonen av förvåning, det kommer att bli ispremiär för min utställning Greetings from Latvia :) Utställningen kommer att visas på Hockeyarenan Fjällräven Center i Ö-vik den 1-12 november. Så spänn på dig grillorna och häng med!

Att ta utställningen till folket är ett mycket lyckat koncept och jag har genom att ställa ut på IKEA och diverse köpcentrum nått en betydligt större och bredare publik än om jag gått den traditionella vägen och ställt ut på vanliga gallerier. Det övergripande målet med utställningen är att skapa debatt om den tuffa ekonomiska situationen i Lettland och se till att letterna får den hjälp som de så väl behöver.

Här kan du se alla bilderna som ingår i utställningen Greetings from Latvia

Dagens låt: Redemption Song - Johnny Cash & Joe Strummer

//Chasid

Inlagt 2010-09-29 09:42 | Läst 9007 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Bra jobbat och ett jättegrattis. Sommaren 1980 såg jag Bob Marley på Gröna Lund. det va 30,000 personer i publiken och alla va helt tysta när Bob kom ut ensam med en akustisk gitarr och körde just Redemption Song. Då reste sig håret på armarna. Hoppas du förmedlar lite hårresning där i Ö-vik
Svar från Chasid 2010-09-29 18:35
Bob Marley är kungen, jag har sett honom köra Redemption Song aukustiskt på Youtube, fantastiskt! Men jag förstår att det måste ha varit en extraordinär händelse att se honom köra sången live! Appropå hårresning så funderar jag på att anlägga en äkta tjeckisk hockeyfrilla inför ispremiären :)
//Chasid
Lycka till!