Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Jag ligger inte på någon fotografisk latsida



Anledningen till att jag har "återanvänt" en del äldre bilder i de senaste artiklarna beror inte på att jag har brist på bilder. Problemet är helt enkelt att jag har haft lite för mycket att göra under vintern, våren och sommaren.


När jag räknade mellan tummen och pekfingret kom jag fram till att jag levererat uppemot 2000 bilder under den perioden, och ett par hundra (kan vara fler) av dem har publicerats på webben, i tidningar och magasin i och utanför landets gränser. Igår hade jag lite tid över för att gå igenom bilder och idag delar jag med mig några bilder från den senaste veckans bildskörd, den pågående valrörelsen präglar mitt fotograferande och bildval till artikeln. 



Det finns en del politiskt laddade bilder i artikeln, men jag vill noga påpeka att jag inte stödjer något parti. Mina åsikter lutar år vänster, i och med att jag inte är socialist eller liberal och har en del konservativa värderingar finns det tyvärr inget parti som passar mig och därför röstar jag blankt! I all vänlighet ber jag också dig som läsare att inte starta någon politisk diskussion i kommentarsfältet, det finns många andra forum som är bättre lämpade för politiska samtal.


Text och foto: Mikael Good

Inlagt 2022-09-02 12:00 | Läst 2501 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det e helt Ok att vila sig litet från "redovisningshetsen" på sociala media! Och återanvändning e bra och så kommer jag inte ihåg om jag har sett dom här bilderna tidigare, så då passar det bra! :)
/B
Svar från Chasid 2022-09-09 08:11
Tack för din kommentar Bengt! Återanvändning är aldrig fel, men ibland är det bra att visa upp lite nya bilder för att visa att man inte stelnat till! :)
/Mikael
Proffsiga bilder! Speciellt ettan, femman och sjuan. Du är mycket bra på den här typen av fotografi.
Hälsningar Lena
Svar från Chasid 2022-09-09 08:14
Tack för din kommentar Lena! Övning ger färdighet! :)
/Mikael