Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Reportage om människor i Kina, Lettland och Ryssland

När jag var grabb såg jag fram emot att läsa söndagstidningen. I del två fanns det alltid med ett spännande reportage från något av världens hörn. Jag läste det med största intresse och i mina drömmar drogs jag sedan med på resor runt om i världen med min penna och kamera i högsta hugg.

I vuxen ålder har jag getts möjlighet att leva ut min reporterdröm och kanske har någon ung grabb eller tjej fängslats av berättelserna och bilderna som jag själv har delat med mig av. Titt som tätt får jag frågan om det går att läsa mina gamla reportage någonstans. För ett par år sedan sammanställde jag en länklista. Den länklistan har nu blivit uppdaterad med en hel del nya länkar och du hittar den i slutet av det här inlägget.

Mina reportage har publicerats i nyhetsbrev, magasin och tidningar. En del av dem har även översatts till norska, finska och engelska. Ett av mina letlandsreportage är fortfarande ett av de reportagen som har gett mest läsarrespons i den tidningen där det publicerades. Anledningen till att jag har valt att publicera en del reportage i min blogg är för att de ska få lite större spridning och nå utanför målgruppen för tidningarna som jag fått materialet publicerat i. Även om länklistan är ganska så lång har jag fortfarande en del reportage på lager som jag kommer att portionera ut vid lämpligt tillfälle.

 
För tillfället är jag mellan jobben. Skulle du ha ett uppdrag att erbjuda så tveka inte att kontakta mig. Jag har erfarenhet av att arbeta som reporter, fotojournalist, redigerare, grafisk formgivare, originalare och informatör. Jag har även en del erfarenhet av marknadsföring i sociala media och viss erfarenhet av att arbeta som webbredaktör. Framförallt är jag bra på biståndsarbete och jag har ett hjärta som klappar för de minsta och svagaste grupperna på vår jord.


Text och Foto: © Mikael Good, All rights reserved.

Inlagt 2013-03-09 23:44 | Läst 11544 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?