Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Sveicieni no Latvija! Utställningen utökas med åtta nya bilder!

I går fick jag ett mail från en internationellt meriterad svensk fotograf som tyckte väldigt mycket om utställningen "Greetings From Latvia"! Han hittade utställningen i min portfolio när han surfade runt på internet. Men han hade en synpunkt på utställningen! En synpunkt som jag genast kapitulerade inför. Hans synpunkt var att han tyckte att det fattades miljöbilder, han ville se hur familjerna bodde och hur deras hem ser ut så att han kunde lära känna dem bättre!

Därför har jag lagt till åtta nya bilder till utställningen och om Crimson är lika snabba som vanligt så kommer de nya bilderna att vara med på utställningen på Lastbil 2010 på Elmia i Jönköping på onsdag. Klicka på länken nedan om du vill se bilderna i litet och webbanpassat format:
http://www.chasid.fotosidan.se/viewpf.htm?pfID=280864!


© Mikael Good, 2009


När man redigerar bilder så är det viktigt att ha bra musik i lurarna och vad fungerar bättre att redigera bilder till än Tom Waits?

Dagens låt: Get behind the Mule - Tom Waits

//Chasid

Ps: Du har säkert hört uttrycket arenarock! Om en månad eller två kan jag kanske lägga titeln arenautställare till mitt CV :) Mer om detta kommer snart i en blogg nära dig!

Inlagt 2010-08-23 13:31 | Läst 5233 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Kul att du fick bra feedback.
Jag håller med, Tom Waits ger det rätta raspet i bilderna ;-)
//Claes
Svar från Chasid   2010-08-23 15:49
Postitiv feedback är inte fel! Särskilt som den kom från någon som jag verkligen respekterar :)
//Chasid
Dom kompletterande miljöbilderna var ett bra tillskott tror jag också.
Svar från Chasid   2010-08-23 15:51
Miljöbilderna gör så att cirkeln sluts runt bilderna! Jag är tacksam för synpunkten som jag fick per mail!
//Chasid
Barockmusik är också bra för kreativiteten =)
Svar från Chasid   2010-08-23 15:51
Barockmusik kan vara bra för kreativiteten men badrockmusik har motsatt effekt :)
//Chasid
Fina bilder Mikael!
Lite Sune Jonsson över dem, och det är ju inte det sämsta :)
-affe
Svar från Chasid   2010-08-23 15:42
Tack så mycket för din kommentar Affe den värmde :) Sune är faktiskt en av mina stora fotografiska förebilder!
//Chasid
Arenautställare!!! Själv får jag ställa ut i en liten skivbutik:). Grattis och mkt bra bilder som är värda en arena.
Svar från Chasid   2010-08-23 22:43
Det är inte så illa att ställa ut i en skivbutik heller :) Det faller helt klart under konceptet att ta utställningen till folket! Om allt vill sig väl så kommer jag att ställa ut på en arena i dina hemtrakter i oktober!
//Chasid
Suveränt! Jag sitter här och önskar att vi kunde ta hit utställningen också. Men det faller väl på ekonomin. Jag ska i alla fall tipsa mina vänner i den lokala fotoklubben om det som finns på nätet. Jag har inte sett om du har någon presentationstext på engelska, men om den finns eller om du vill skriva en, så kan du mejla den till mig.
Svar från Chasid   2010-08-24 08:48
Vad gäller utställningen så är ingenting omöjligt längre :) Det är bara att skicka bilderna digitalt och använda ett lokalt labb för framkallningen!

Jag har inte skrivit någon presentationstext på engelska ännu men den kommer så småningom jag ska försöka ha den klar till början av okotber.
//Chasid
Var i Umeå, blev väldigt nyfiken? Jag har en till större utställning pg till hösten och en i vår.
Svar från Chasid   2010-08-24 08:45
Nej inte i Umeå det blir i Ö-vik eller Sundsvall i så fall!
//Chasid

Innehållskategorier

  • Intresse - Konsertfoto
  • Intresse - Reportage / Situation
  • Intresse - Svart-vitt

    Arkiv