Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Ett mäktigt avslut på Fallens dagarSista veckan i augusti arrangeras Fallens dagar i Huskvarna. I år avslutades dagen med en gratiskonsert med Samuel Ljungblahd och Samuel Hector, som ortens Pingstförsamling och företagarföreningen Huskvarna Javisst bjöd på. Flera hundra Huskvarnabor slöt upp till konserten vid Husqvarna museum, och de bjöds på ett mäktigt avslut av Fallens dagar 2019.

Både publik och artister trivdes i den härliga sensommarkvällen. Jag har fotograferat ett tio-tal konserter med Samuel. Han är en riktigt trevlig kille som alltid ger allt för publiken. Själv brukar han säga: "Jag har bara två lägen, det är on och off, och när jag står inför publik är det alltid on som gäller!".


Jag använde en Sony A7rII med Canon EF 70-200/4 IS och 7Artisans 50/1.1 samt en Sony A6500 med Tokina EF 11-18/2.8 för bilderna.

Text och foto: Mikael Good

Inlagt 2019-09-18 17:36 | Läst 6663 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
En serie jag gillar! Mkt action men ändå inte stylat i ljus och rökridåer. Gillar också bilderna från fel håll (bakifrån), hälsningar/ Björn T
Svar från Chasid 2019-09-20 08:43
Tack för din kommentar Björn,
När man känner artisten öppnar det upp för lite mer annorlunda vinklar, och det skapar lite mer reportagestuk än om man bara står och fotar framifrån med ett 70-200. Jag håller med om att det var skönt att för en gång skull slippa all rök och stylat ljus.
/MIkael
Ett väldigt bra konsertbildreportage!
//GöranR
Svar från Chasid 2019-09-20 08:43
Tack för din kommentar Göran,
/Mikael