Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Oskar Barnack Award 2011, del II

Jag håller som bäst på att sortera ut de bilderna som jag inte kommer att skicka in till Oskar Barnack Award 2011. Sammanlagt 12 stycken bilder ska jag välja ut och nu har jag bara 16 bilder kvar! Det är alltid svårt att göra den sista gallringen och det är viktigt för mig att de bilderna som jag lämnar in både bär och kompletterar varandra så att det blir ett bra flyt i berättelsen. Det är lite krångligt för jag är van att berätta i både text och bild och nu måste bilderna bära sig själva utan en beskrivande text att stötta sig på.

De tre bilderna som jag har med i min blogg idag är bilder som jag sorterade ut i ett tidigare skede. Jag tänker inte berätta mer om bilderna i nuläget utan kommer att publicera reportaget som de ingår i sin helhet antingen här i min blogg eller på en hemsida som är inriktad på bildreportage efter det att Oskar Barnack Award 2011 är avgjort. Ni som vill veta mera om bilderna får helt enkelt hålla er till tåls till dess!© Mikael Good, 2010

© Mikael Good, 2010
 

© Mikael Good, 2010


Dagens låt:
Redemption song - Johhny Cash & Joe Strummer

 

//Chasid

Inlagt 2011-02-21 17:10 | Läst 7478 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
OK, OK, jag får väl vänta då ;-)
Lycka till i alla fall.
//Claes :-)))
Svar från Chasid   2011-02-21 17:20
Tack så mycket Claes :) Den som väntar på något gott väntar alltid för länge :)
//Chasid
Jag håller tummarna. Jag såg Marley på Gröna Lund 1980 och på extranumret kom han ut själv med akustisk gitarr och körde just Redemption Song. Det är en mycket stark konsertupplevelse. Sen 3 år innan så spelade Strummer där med Clash och det va ju liksom det som gjorde att jag började plåta.
Svar från Chasid   2011-02-21 17:20
Tack så mycket Micke :) Orginalet är bäst men Cash och Strummer gjorde den ändå med bravur! Lät det så här när Bob Marley lirade? http://www.youtube.com/watch?v=OFGgbT_VasI&feature=related
//Chasid
Håller tummarna.... Blir riktigt nyfiken på de två nedersta bilderna.... men... men .... Jag får tåla mig ....
Svar från Chasid   2011-02-21 18:06
Tack så mycket Ingela :) Du får hålla dig till tåls ett litet tag till tills tiden är mogen för mig att publicera reportaget i sin helhet, texten kan mycket väl bli på engelska den här gången!
//Chasid
Om detta är sakade bilder så lovar det gott! :-)
Svar från Chasid   2011-02-21 18:40
Det är sakade bilder Ernst :-)
//Chasid
EGW   2011-02-21 23:08
:-D Sakade bilder, precis! Om du sakat dessa så måste ju de du sparat på vara bättre. Eller hur? Och de här är bra. Det är det som lovar gott. Om du förstår mig ...
Svar från Chasid   2011-02-22 18:17
Jag förstår precis vad du menar Ernst :)
//Chasid
Nu förstår inte jag vad "sakad" betyder men i det stora hela spelar det inte mig någon roll (skratt). Jag tycker tredje bilden är underbar, kort och sant!

Låten är en pärla den med och i en version jag aldrig hört, tack!

//Annelie
Svar från Chasid   2011-02-21 19:23
Har du aldrig spelat kort Annelie? Att saka betyder helt enkelt att man avstår :) Jag gillar också den tredje bilden och det var svårt att saka den men de bilderna som är kvar är i vissa fall bättre eller passar bättre in i helheten!
//Chasid
Annelie Hallberg   2011-02-21 19:46
Men oj, haha! Jo, jag har spelat kort, i en annan livstid, i ett annat liv (typ tonåren). Tack för infot!
Nr 3 klarar sig fint utan reportage :)
Lycka till!
Svar från Chasid   2011-02-22 09:02
Tack så mycket Kurt :) Jag vet inte om någon av mina läsare har sett det ännu men det finns något som ändå binder ihop det tre olika bilderna!
//Chasid

Innehållskategorier

  • Intresse - Konsertfoto
  • Intresse - Reportage / Situation
  • Intresse - Svart-vitt

    Arkiv