Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Topp nio på Instagram 2016

Det hör till att sammanställa listor i slutet eller början av året. Här kommer en lista över mina mest gillade och delade bilder på Instagram 2017.

Ni har säkert sett bilden på den vinkande lettiska pojken och hans syster tidigare. Bilden som jag tog på en reportageresa i Lettland 2009 är en av mina mest publicerade och den har varit med på flera utställningar. Jag la upp bilden på på mitt Instagramkonto i höstas och sedan dess har den fått mängder av gillamarkeringar och positiva kommentarer. Bilden toppar överlägset min topp 9 på Instagram 2016. Övriga bilder på listan har "bara" fått några tusen gilla markeringar och kommentarer var.

Jag har även skrivit ihop en nyårskrönika som jag publicerade i min andra blogg igår. Anledningen till att jag inte har lagt upp den på Fotosidan beror på att den inte riktigt håller sig inom det regelverk som finns för bloggar på Fotosidan. Om du vill kan du läsa den här: http://chasid68.blogspot.se/2016/12/slack-hatet-med-guds-karlek.html

Jag önskar dig en riktigt bra fortsättning på det nya året!

Text och foto: Mikael Good

Inlagt 2017-01-01 10:17 | Läst 8919 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
En fin bildserie! Killen i fönstret är suveränt fin.
- hawk
Jag har läst din blogg ...jag tror mycket på och önskar mer kärlek mellan oss människor samt det skall bli slut med allt hat som det blir mer och mer av..
Längesedan jag var på Fotosidan men dina reportage har jag inte glömt..
Du borde känna dig nöjd som förmedlar så mycket av den fattigdom som finns på moder jord.....
Jag tror säkerligen på att det ger många mer förståelse för våra medmänniskor..
Jag kommer följa dig på Instagram visste inte du var där..
Lycka till och ha bra 2017.
Gun-Inger