Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Bilderna från Lettland väcker minnen



För mig är det avkopplande att gå igenom gamla bilder. De får mig att minnas människor som jag mött genom åren, och de har en unik förmåga att återskapa minnen av dofter, röster och miljöer.



Genom åren har jag varit ute på reportageresor runt om i världen och träffat och intervjuat mängder av människor. De flesta mötena har resulterat i socialreportage i text och bild som publicerats i olika tidningar både i som utanför landet. Några av reportagen har till och med översatts till finska, norska, ryska, engelska och tyska.

Bilderna i det här inlägget har jag tagit i Lettland. Det är ett land som jag har besökt många gånger genom åren. Jag har knappt sett några turistattraktioner i landet, men jag har dokumenterat ett Lettland som de flesta inte har sett eller upplevt. En del av bilderna och intervjuerna som jag gjort kommer antagligen att få ett stort dokumentärt värde i framtiden.



Text och foto: Mikael Good

Inlagt 2020-09-01 13:09 | Läst 4304 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Oj så bra du är Mikael! Människor in på livet.
Svar från Chasid 2020-09-02 17:44
Tack för din uppmuntrande kommentar Per-Erik!
/Mikael
Mycket fina bilder! Tänker på Inta Ruka när jag ser dom.

Och hoppas innerligt att inte du också flyr Fotosidan!
Svar från Chasid 2020-09-02 17:45
Tack för din uppmuntrande kommentar Per! Jag kommer nog att finnas kvar på Fotosidan ett tag till. Men jag kommer främst att röra mig i och kring bloggen.
/Mikael