Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Reportaget från Serbien kom med i tidningenNu är mitt senaste reportage från Serbien publicerat på ettan och på uppslaget i tidningen Världen idag samt upplagt på deras hemsida. Reportaget är låst till premium men det går att läsa det inledande stycket och ta del av alla bilderna: https://www.varldenidag.se/reportage/life-mission-vill-se-vackelseeld-tandas-pa-balkan/repsjx!DOpJvvvMOFl2ofHRlLdtYQ/Text och foto: Mikael Good

Inlagt 2019-11-08 12:23 | Läst 6438 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Härligt att läsa hur Kristi soldater tågar fram och skördar i Serbien! Guds rike bryter fram i mörkret och utbreder sig överallt i världen!

Fin glädjefylld bild också!
Svar från Chasid 2019-11-08 17:39
Tack för din kommentar Ragnar! Det rör på sig ganska så ordentligt på på Balkan just nu! :) Jag har fått uppmuntrande direktrapporter från mina romska bröder och systrar som är på "The Balkan Call 2019" ett bön- och försoningsmöte för de olika folkgrupperna på Balkan som hålls i Thessaloniki i Grekland i helgen.
/Mikael
Jag är mest glad för att du kan ta lika fina bilder i färg! ; )
Svar från Chasid 2019-11-10 09:13
Tack för din kommentar Lars! Många av mina kunder vill ha färg och då måste jag kunna leverera färgbilder även om jag föredrar svartvitt! :)
/Mikael
Bra bilder i färg också 😉
//GöranR
Svar från Chasid 2019-11-10 09:14
Tack för din kommentar Göran!
/Mikael
Snyggt reportage Mikael!
mvh/per-erik
Svar från Chasid 2019-11-10 09:14
Tack för din kommentar Per-Erik!
/Mikael