Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Vad är det egentligen som gör att samma bloggare lyfts fram på löpet på Fotosidan?

Du har kanske också sett att en del blogginlägg hamnar på den attraktiva förstasidan på Fotosidan och precis som mig så har du kanske också funderat på varför det är samma bloggare som lyfts fram hela tiden? Inte för att det spelar mig själv så stor roll, jag har redan fått mycket uppmärksamhet på förstasidan eller löpet som vi också kan kalla det. Men det finns många andra bloggare här på Fotosidan som också skulle behöva en liten extra stund i rampljuset för att upptäckas av en bredare massa.

Här följer några bloggare vars inlägg jag gärna skulle vilja se på löpet:
Micke Borgs blogg: Fokus i livet 
Alf Johanssons blogg: Spånerier 
Bengt Björkboms blogg: Straight Photography
Bernt Carlzons blogg: Carlzonz Bilder II

Du kanske har andra favoritbloggar än mig som du också skulle vilja se på löpet och du är varmt välkommen att skriva namnet på dem i en egen kommentar/svar till det här inlägget.

<Edit> Det verkar som om mitt inlägg fick fart på kvarnarna för nu har fler bloggare fått plats på löpet! <Edit>


© Mikael Good, 2009 

Dagens låt: Nightmare - Hollywood Brats

//Chasid

Inlagt 2011-02-20 16:08 | Läst 12960 ggr. | Permalink

"Jag har lyfter upp blogginlägg som är välskrivna och som kan vara intressant många. Alf har till exempel inte skrivit något sedan jag började med detta."


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Jag har lyfter upp blogginlägg som är välskrivna och som kan vara intressant många. Alf har till exempel inte skrivit något sedan jag började med detta.
Svar från Chasid 2011-02-20 17:50
Micke Borg har ju skrivit en hel del bra och intressanta blogginlägg under den tiden :) Hur som helst så vore det trevligt med en större variation!
//Chasid
froderberg 2011-02-20 17:59
Jodå. Han får säkert med något vad det lider.

Jag måste dock säga att det är alldeles för tidigt att börja prata om brist i variation. Det är en mängd olika saker på förstasidan hela tiden. Jag har svårt att tro att gemene läsare uppfattar det som enformigt med två välskriva inlägg från en skribent under en vecka.
Svar från Chasid 2011-02-20 18:11
Det är trevligt att ni lyfter fram välskrivna blogginlägg på ettan men det har skrivits fler bra inlägg under samma tid som också hade förtjänat att lyftas fram, personligen tycker jag att det hade varit trevligare om det var sju bloggare istället för fyra som hade hamnat på ettan istället!
//Chasid
Ps: Nu är det dags för mig att sammanställa materialet till Oskar Barnack Award!
froderberg 2011-02-20 18:24
Det finns många skäl. Dels för att bloggpuffarna är ett komplement till det vanliga nyhetsflödet. Det får inte komma upp för mycket saker på etta, då hinner folk inte med.
Sen missar jag en del blogginlägg, eller ligger efter i läsningen. Det ska finnas en bild som passar på ettan. Tajmingen ska vara rätt. Osv, osv.

Lycka till i tävlingen. Det har ju gått bra för andra svenskar. ;)
Svar från Chasid 2011-02-20 18:56
Kommer jag på löpet om jag får en bra placering i Oskar Barnack Award ?:)
//chasid
froderberg 2011-02-20 19:13
Då lär du blir ordenligt intervjuad. ;)
Då få personer inte har möjlighet att läsa igenom flödet av blogginlägg, så kan vi medlemmar hjälpas åt och tipsa redaktionen när man själv finner blogginlägg läs- och sevärda.
Svar från Chasid 2011-02-21 10:13
Det kan faktiskt vara en idé att göra så för att få en större variation av bloggare på löpet!
//Chasid