En blog om undervattensfoto i första hand, men livet pågår ju även mellan dyken...

Dagens bild 5 och 6, kanske någon känner igen sej...

Vi har varit på resande fot det senaste dygnet och är nu hemma igen. Det här får bli dagens bild 5 och någon kanske känner igen vilken flygplats det är? Det var riktigt kallt och en del snö där, men den fungerade i alla fall.

Jag bjuder på en bild till från samma flygplats, en gångpassage mellan terminal B och C.

Dagens bild 6. När vi kom hem till vårt hus var solen på väg att gå ner och den sken vackert in genom köksfönstret....Vilket den inte borde göra så här års! Då insåg vi att våra nya grannar tagit ner den stora granen. Vi visste att de ville be kommunen ta ner granen för deras tomt låg helt i skugga av detta enorma träd. Jag ville helst inte, men jag kan förstå dem och vi sa OK (motvilligt). Vi får också mer sol men det var en fantastiskt gran och den hyste nog en hel del djurliv...

Hälsningar Lena

Inlagt 2018-01-06 17:07 | Läst 1053 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Jag kommer osökt att tänka på texten till "In the ghetto"...
Svar från Lena Holm 2018-01-07 11:20
Tack Martin,
ja, staden stämmer.
Hälsningar Lena
Mot ljusare tider blir det, mer utan gran. Grannsämjan är viktigare.
Svar från Lena Holm 2018-01-07 11:21
Tack Stefan,
visst är det så och vid frukosten i morse var det tydligt att det blivit stor skillnad.
Hälsningar Lena
Välkommen hem Lena! Vet inte flygplatsen men slås av hur enorma dom var, en del av dinosaurierna. Och så gillar jag ändå ljuset i sista bilden..../ Björn T
Svar från Lena Holm 2018-01-07 11:26
Tack Björn,
enligt skylten bredvid skelettet är det en kopia av en Brachiosaurus, som var en stor växtätare, och den är verkligen gigantisk. Den står i B-hallen på Chicagos flygplats. Vi märkte vid frukosten i morse att vi fått betydligt mer ljus i köket och, som sagt, mer kvällssol blir det också.
Hälsningar Lena
Vi hade en stor gran på förra tomten som svajade betänkligt vid storm så för säkerhets skull så ,hugga,hugga...Duvan fick flytta till grammens tuja..Lite ljus skadar ju inte..
Mv/Gunte..
Svar från Lena Holm 2018-01-07 11:27
Tack Gunte,
vi märkte även vid frukosten i morse att det är stor skillnad på utsikten och ljuset nu när den är borta. VI får hålla koll på fågellivet och se om det påverkats.
Hälsningar Lena
Tror att du visat skelettet en gång tidigare, men minns inte vart det var ifrån.
Här sågas också ner en hel del, men som tur var så fick ha vi kvar den stora björken som ger lite skugga soliga dagar vilket våra äldre grannar är tacksamma för så att dom har någonstans att sätta sig när det blir för varmt på altanen.
ing-marie
Svar från Lena Holm 2018-01-07 11:30
Tack Ing-Marie,
skelettet har jag nog visat förr för jag har passerat genom denna flygplats många gånger. Det står på Ohare i Chicago. Vi hade mycket skugga på vår tomt så egentligen blir det mycket bättre när granen är borta, men det var ett maffigt träd och fullt av ekorrar.
Hälsningar Lena