En blog om undervattensfoto i första hand, men livet pågår ju även mellan dyken...

Fotoutställning i Säterdalen

Årets upplaga av En fotografisk resa i Säterdalen gick av stapeln den 6 juni. Från klockan 9 började vi hänga våra verk på de röda väggarna. En del dokumenterade förstås. 

När allt var på plats kunde man uppdatera sej med gamla bekanta. 

Arrangörerna blev intervjuade av en Dala murvel och två besökare tittar närmare på Bengts bilder. 

Mellan de två föredragshållarna Thomas Jågas/N och Tore Hagman måste man äta Rättviksglass. Saltlakritsglassen ser ut som betong och smakar himmelskt.

Man kunde också sitta i solen och sticka.

Eller så kunde man spana på de unga sädesärlorna som ännu inte bemästrade konsten att fånga insekter i luften. Som vanligt ett mysigt arrangemang med intressanta föredrag och trevlig samvaro. I år hade vi dessutom väldigt bra väder.

Hälsningar Lena

Inlagt 2022-06-09 18:16 | Läst 1064 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Roligt att se dina bilder därifrån, vädret ser verkligen härligt ut! Bengt med fru, Mats och Peter känner jag igen, trevligt. Hälsningar/ Björn
Svar från Lena Holm 2022-06-11 11:34
Tack Björn,
det var kul att träffa några gamla bekanta och förstås även några nya gäster. Vädret var helt perfekt denna dag.
Hälsningar Lena
Härligt med utställning utomhus i fint väder, ganska ofarligt för den immunförsvagade. Folkfest, sen hör ju vackert väder och glass ihop (utom mjukglass i strut som är bäst i 10 grader då den inte rinner), din saltlakritsglass låter gott.
Svar från Lena Holm 2022-06-11 11:36
Tack Stefan,
det var en mycket fin dag och lagom varmt så man kunde vara i solen utan att det var jobbigt. Glassen där är fantastiskt god. Folkfesten firades dock på annat håll vilket var lite synd. Det berodde nog på att delar av parken renoverades och att även vägen dit var uppriven så man fick köra en omväg.
Hälsningar Lena
Kul att du dokumenterar lite, jag är rätt dålig på det, utom med mobilen då som inte ger några vidare bilder att visa på skärm.
Synd att det inte var mera besökare och det var många "gamla" utställare som man saknade. Men det var kul att träffa er som var där, det är egentligen det som är det bästa med denna utställning.
Ing-Marie