En blog om undervattensfoto i första hand, men livet pågår ju även mellan dyken...

Med glöd

Efter en vecka av kyla, blåst och snö väljer jag bilder med varm glöd denna fredagskväll. Tulpanerna hör årstiden till och glöder från en tillbringare i mitt kök.

Innan middagen väljer jag att servera knäckesticks med lagrad cheddar (som vi normalt äter  till frukost) och en klick av 2017 års chilimarmelad med extra sting. "Fredagsmys" behöver inte vara märkvärdigt för att vara gott.

Slutligen en skål tärnade tomater som är en del av vår enkla men populära fredagsmiddag nämligen tacos. Vi äter vår med älgfärs, smält amerikansk veleeta ost och våra egna inlagda jalapeños. Det är lite glöd i våra jalapeños och tomaterna blir ett bra komplement.  Dagens bild ...tja.. det kanske får bli tulpanerna...eller vad tycker ni?

Hälsningar Lena

Inlagt 2018-03-02 19:49 | Läst 559 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det värmer med lite varma färger efter en sån isvecka med all snö! Jag röstar för tulpanerna.

Hälsar
Eva
Bra jobbat både i köket och med kameran. Tulpanerna är bra val men jag gillar även knäckesticksen. Trevlig helg // Mats
Attans nu blev jag sugen på nattakröken 😛 knäckesticksen för mig med
Ha en mysig kväll / Leif M
Det är bra Lena, precis vad som behövs......Härliga bilder!/ Björn T
Visst är kanske tulpanbilden den som är allra vackrast och skönast, men den kompletteras bra av de två andra mumsiga bilderna i passande färgskala.
Hälsningar, Bjarne
Vitt är vackert men visst är det uppiggande med lite färg.
Trots att jag inte gillar ost så ser knäckesticksen läckra ut :-)
ing-marie
Tulpanerna i all ära men mig tilltalar nog dina knäckesticks som ser fantastiskt läckra ut och jag tror de smakar väldigt gott.
Ha det gott/Stig
Hej Lena.
Mine "gastronomiske" evner og kundskaber kvalificerer mig ikke til at udtale mig om det emne. Jeg vil i stedet for komplimenterer dig for de varme farver og billedet med tulipanerne.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Tack allihopa för era fina och roliga kommentarer!
Jag brukar svara alla separat men inser att det är trevligare denna gång att alla får samma svar. Jag väljer knäckesticksen som dagens bild för att NI gillar den bilden och de är enkla att göra, jättegoda och rätt fina, trots att osten bara ligger där i "trasiga skivor" . Jag ska nog jobba lite mer på detta tilltugg, åtminstone hur man lägger dit ost.
Hälsningar Lena