Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2118 / Tjugo bilder tagna med Contax S! Å fotorutinen blir bara bättre och bättre! Å så Ellens på onsdag!

 

Ett 20 mm objektiv på Contax S! Respekt! :)

Man märker ganska fort både vad gäller fördelar och det litet krångliga när man skall fota med en Contax S! Vad då fördelar, frågar nå'n såklart! Tja, en av fördelarna de e å få fota med en Contax S! ;)  Å en annan fördel, de e att det blir litet utmanande! 
Obs, missförstå mig nu inte, det digitala fotandet har såklart också utmaningar! ;)

Och till det litet aningen krångliga eller ovanliga! Exponeringsmätaren får man läsa av då och då, och ändra inställningarna därefter på kameran, och tidsinställningen kräver glasögon på och av, och så måste man dra fram filmen innan man ser nå't i sökaren, och att ställa avståndet tar några sekunder, innan nedbländning....
Men jag upplever inte det här som nå'ra stora nackdelar, om det nu e nå'ra nackdelar, utan de känns mera som en avvikande, spännande och intressant fotoaktivitet i dagens fotovärld! :) 

Och tycker att fotograferingen med Contax S börjar flyta på ganska bra nu! Skall nog kunna ta en 36 exponeringar under veckan!

Och så e de lika bra att påminna om Ellens på Tårtan nu på onsdag!
Näst sista Ellens för höstterminen alltså!

Sista Ellens för höstterminen på Tårtan e den 18:e december, och efteråt går vi och tar en pilsner! Vi lämnar nog Tårtan då vid 17-tiden, så instruktion kommer för er som vill gå direkt till pilsnern!

/Bengan

 

Postat 2013-12-01 18:46 | Läst 1873 ggr. | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera
Föregående 1 ... 8 9