Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6647 // "Much Ado About Nothing"

Vi är nu tillbaka efter Gotlandsäventyret och pysslar litet hemmavid! Det stora äventyret va med mobiltelefonen som lyckligtsvis nu är tillbaka! Vad annat så har snickaren byggt ett litet trädäck på framsidan av huset, för morgonfika och liknande och han skall fortsätta om några veckar med ett däck på baksidan! Han byggde det här däcket på två dagar, jag hade nog kunnat fixa det på några veckor fast inte alls lika snyggt!

Hittade för övrigt en kamera längs ned i en låda med en markering på undersidan! (Se bilden här ovanför) Kollade med returvredet, det verkar stämma! Men hur länge har filmen funnts där? Men då det är svartvit film så är det nog inga problem! Inte med filmen i alla fall!
.

Fast kamera ser och känns helt Ok ut! Årgång 1956 med ett matchande objektiv! Den här utrustningens försämring började runt sent 1960-tal så år 1956 bör vara mycket Contaxliknande!!

Och vad gäller annat, färskvara typ, det gäller det såklart inte bara matvaror, utan även med historia, motion och liknande! Läste om Gutar och Vikingar i går kväll och där fanns en del om Fjäle gård på Gotland! Trettio år gammal information som nu blivit aningen inaktuell! Vad gäller annan färskvara, så försöker vi ta en kvällspromenad  varje kväll! (Frånsett huvudpromenaden mitt på dagen) För en nära närstående säger att kondition även det är en förskvara, trots att jag gärna ;) argumentarer emot med det mycket välkända begreppet grundkondition! ;)

.