The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2817 / De har varit en fin helg, å helgen e inte slut än!


Helgen började med trädgårdsarbete, de e ganska vanligt numera, men sedan åkte vi till våra vänner, en av dom e radioreporter, eller radiostationsvärd, och vi skulle ut i sändning nån timme senare! För jag skulle också vara med sa han!?!

.

Men innan dess, en räkmacka och en IPA!  Å vad vissa tittar på här, det fick vi aldrig veta!

.

Nåja, grabbarna åkte efter mackan till radiostationen!

.

Här provas det mikrofoner!

.

Jag provade också mikrofonen!

.

Allt gick lugnt och fint till i sändningslokalen för det fanns en ordningsvakt! När jag hälsade på henne ( hon e en så'n där Bull-hund) så tog hon min handled i munnen och "tuggade" runt litet! Väldigt försiktigt, jag blev bara aningen röd på huden! Husse sa då, "så gör hon när hon gillar någon!" Tack sa jag, och kliade henne litet mera på bringan, och fick som tack litet extra tugg på handleden!

.

I dag va det dop! Jag tänkte inte fota nå't, men kunde inte låta bli! Det blev ett helt underbart dop av lilla Inez, med mycken glädje, värme och skratt, men även med det allvar som ett dop innebär!

.

Och efteråt ett trevligt samkväm med mera skratt tillsammans med släkt och nära vänner, ätandes smörgåstårta och sedan marsipantårta till kaffet!

.


Ett dop att minnas! Mycket, mycket länge!!

.

Väl hemkommen till Gnesta så tog vi en promenad! Passade på att titta in till Robban i Kaffebaren nere i stationshuset, där Robban nu även har en Bistro! Det blir perfekt för Gnestaplanket! Jag menar, att när vi e klara med planket, så går vi till Bistron och tar en öl! :)

.

Robban ropade från köket, "jag har inte tid med dej just nu!" Personalen hade inte heller tid! Men det e inga problem, "I'll be back" sa jag bara! :)

/Bengan

Ps. Och som vanligt, iPhone 4 S.

Inlagt 2015-05-16 21:13 | Läst 1946 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Vilken dopbild den gillas undrar vad de skrattar åt.
Ha det..Gun-Inger
Vissa hundar tar gärna tag med munnen. Det gör min Welsh Springer Spaniel också, men tuggar gör han inte och några märke blir det inte heller. Han är väldigt försiktig. Däremot slickar han aldrig någon någonstans. Inte ens husse.
Jag är bl a imponerad av de goda färgerna. Jag är inte så svag som många andra för foton i sv/v. Jag vet inte vad det kommer sig, men det är inte alla som åstadkommer tekniskt acceptabla bilder med iPhone.

Kul det där med hundar som visar sin tillgivenhet genom att bita om hanleden. Men det är bestämt inte alla vovvar som gör det. Jag hade själv en gång en som gjorde det, dock.
Vilken härlig dopbild!
Och jag är också förvånad över bildkvalitén...jag har också en iPhone 4S men använder den nästan aldrig att fotografera med nu för tiden...

Mvh Lena
Vad gäller dopbilden och skratten,
så va det Inez som gjorde något roligt roligt när hon såg ned i dopvattnet!
/B