The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3972 / Kan man äta för mycket grönsaker? "En som aldrig frågat förr" ;)



Idag blir det litet "mobiltelefonkommunikation"!  Ni vet den där kommunikationen då man fotar maten man äter, fotar matstället, fotar drickat och så en utsikt, gärna från utlandet! ;)

Här blir det bara från matbordet hemmavid! Men hemmavid e inte så dumt det heller! Man tager det man haver sa Kajsa Varg! :)

Först en bild på maten med innehållsförteckning! Amarillo, vatten, vitkål, soya, inlagda torkade tomater, sugar snaps (sockerärtor) kikärtor, röda linser, röd paprika, kidneybönor, rågmäsk, rödlök, hirsflingor, persilja, vitlök å så litet kryddor! (Kryddor som också e gjorda av grönsaker) De va väl i stort det som va med i middagen i dag! (Tänkte försöka ta en bild på matsällskapet också, men det blev nobben)

Å då e som sagt följdfrågan, kan det bli för mycket grönsaker? Å för litet näring?
Jag menar, tex om man skulle börja träna litet?

Annars rätt lugnt, Fuji X100 klarar funktionellt att hänga utanför jackan i en timme även när det blåser och är -3! Eller  e det jag som e onödigt orolig för batterikameror i litet kyla?
/Bengan

Ps. De va litet för mycket kamera vid matbordet, tyckte matsällskapet! Får väl skaffa en mobiltelefon att fota med i stället! ;)

Inlagt 2017-12-10 19:40 | Läst 1099 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Nej, men det som inte finns med i din "innehållsförteckning" är fett. Antagligen fans det lite olja med någonstans. Kroppen behöver faktiskt även fett och om du börjar träna kanske du behöver en gnutta mer fett om du inte vill gå ner i vikt. Inga problem att få från växtriket heller.
Hälsningar Lena
Svar från Benganbus 2017-12-11 14:42
Olivoljan e alltid med! Den e basen liksom, glömde bort att nämna den! :)
/B
Det är bara människor och annat levande som fryser mer när det blåser. För kameran är det -3° vare sig det är vindstilla eller orkan.

Och grönsaker är bara bra! /Thomas