The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4094 / Bergmanåret vid middagsbordet en fredagskväll!

Middagar blir ofta avstämningar om hur dagen har varit och annat som kan vara intressant att prata om! I dag blev det samtal om Bergmanåret, det går ju filmer på Tv om och av Bergman under det här året! Vi talade även om äldre skådespelare, och några av dom kom vi såklart inte ihåg namnet på! Det e väl så när man blir äldre! ;) Så jag tog fram boken med Beata Bergströms Dramatenbilder, för där står det även namn på många skådespelare! Och se'n fastnade vi såklart i boken!

.

Vad gäller Beata Bergström, så arbetade hon trettio år på Dramaten och tio år med Ingmar Bergman, å det blev en del Bergman när jag va hos Beata och tittade på bilder! Även om Beata vid nå't tillfälle sa, "att om Bergman vill jag inte tala", så blev det ändå en del "skvaller", tex vilka som va Bergmans favoriter, och vilka som va extra ljudkänsliga för Beatas Leica, och vilka som sedan klagade hos Bergman på det störande Leica-ljudet! :)

Det va det om det!

God natt!
/Bengan

Inlagt 2018-03-09 21:59 | Läst 1265 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Gillar första bilden för den bryter mönstret så härligt. Maten (som ofta fotograferas tills den kallnar för allas FB inlägg) är uppäten, vinet är nästan urdrucket och ljusen har brunnit en bra stund. Det är då samtalet brukar komma igång, precis som du beskriver. Så ska en middag vara på helgen, då man är ledig och har tid att prata med varandra.
Hälsningar Lena