The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4008 / Dubbar på! Å färgbilderna e tagna med Fuji X100S! :)

Väldubbat! Sexton dubbar i var sko!

Vi åkte till Åkers Bergslag för en promenad och tog efter tidigare erfarenhet skor med dubbar! Det va bra! För första delen av vägen va som en väl plogad skridskobana!
Fast det e lättare att gå på en skridkobana, för den e plan!

Efter en halvtimme kom vi in på en väg som va oplogad, men med hjulspår! Och sista biten gick vi på den gamla banvallen tillbaka till Skottvångs gruva!

.

På banvallen hade en skogsmaskin/traktor kört, så det va frusna däcksspår, som det gick halvbra att gå på! Och många olika djurspår på sidan om banvallen! Efter en dryg timme va vi tillbaka vid bilen aningen litet sega i benen! Man går och spänner sig fast man har dubbar!

Och varför inte låta Roffe vara lös när vi sannolikt inte kommer att möta en enda människa på den här undan! Glöm det, det här är en Skånsk Jaktpanter! ;) Han reflexblixtstartar på varje rörelse och doft! De e först när han kommit i väg ett tjugotal meter som medvetandet hinner ikapp och han tänker, "Vart e jag på väg?"  ;)

Å fint väder va det och Fuji X100s hängde utanpå jackan hela tiden! Å det va automatinställningar på kameran runt om! Å jpeg rakt ur kameran såklart! Bilderna e bara litet beskurna i PS!

Ha en fin lördagskväll!
/Bengan

Inlagt 2018-03-17 19:21 | Läst 1154 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Det ligner en fin promenade. Og det går jo godt med det rette udstyr.
Jpeg direkte ud af kameraet - sådan.
Med venlig hilsen fra Erik.