The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4172 / Inga nyheter på Vetenskapens värld! Å yngre e inte bättre på internet än äldre heller! :)

Södertälje Hamn...

Å programmet innehöll väl inga nyheter direkt heller! Bla att multitasking innebär bara att man kan göra fler saker samtidigt men sämre! 

Brukar tänka på det här med multitasking när jag ser föräldrar vara ute med sina barn och ha en mobiltelefon framför sig hela tiden! Men Ok, man väljer!

Annars litet kris, jag har inte tagit någon bild i dag! (Därför gammal bild i bloggen) Vi har varit upptagna, träffat kompisar i verkligheten! Suttit under ett skuggande tak och i stort sett bara pratat, ätit och druckit i sju timmar! Vad skall det bli av mänskligheten! ;)

Men snart en kvällspromenad! Tack Roffe! Tar med Fuji X100S ifall!

/Bengan

Ps. Just det, glömde, yngre va inte bättre än äldre vad gäller multitasking heller, utan lika bra!
Eller rättare sagt, lika dåliga!

Inlagt 2018-05-14 21:30 | Läst 827 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Missade Vetenskapens Värld idag, har varit på möte, också med verkliga människor, ännu trevligare än FS! Och såklart, bra att inte göra något, solen lyser och gräset växer i alla fall, utan vår hjälp!/ Björn T
Jag är själv småbarnsförälder och jag har noterat samma sak som dig när jag är på lekplatser. Vad kan vara så viktigt? Jag brukar också ha min telefon framme men då ser jag mina barn i den när jag förevigar dem i deras lek. Nåväl, jag uppskattar din blogg och här kommer något som jag tror du uppskattar:

https://www.theatlantic.com/technology/archive/2018/05/how-the-50-mm-lens-became-normal/560276/