The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4222 / Sällskap är trevligt, och även viktigt tror jag!

Här har jag numera morgonfikasällskap! Fikasällskap har jag väl haft då och då tidigare, men nu blir det oftare, och det är mycket trevligt, även om det inte blir så mycket sagt! Å bra sällskap e viktigt tror jag! Vi människor e sociala sällskapsmänniskor och behöver sällskap för att må bra! Jag mår bra av sällskap, även om sällskapet inte tycker som jag gör jämt! ;)  Men tankemotstånd e också bra, annars kan man snöa in på onödiga smådetaljer här i livet som tar tid från själva livet! :)

Och nu är det en härlig tid, sommartid! Å det e ljust nästan hela dygnet och bra temperatur! Å vi känner inget större behov att ge oss ut på några större äventyr! Men visst har vi en utlandsresa Pg i höst, och en resa till Gotland, Gotland e nästan som utlandet faktisk, och så en fjällvandring såklart! Eller två fjällvandringar! En i sommar och en i höst! Ekologiskt och närproducerat liksom!  Å det skall vi nog hinna med mellan fikastunderna! Små äventyr på en skala, tycker nog någon, men tillräckligt stora för oss tycker vi! Och alla bra resor behöver inte vara fysiska! ;)

Nu snart gräsklipp! Om gräsklipparen startar!
/Bengán

Inlagt 2018-06-15 08:56 | Läst 2127 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
08:18:35 X100S på väg ut i periferin - är det F på ingång kanske? 😉
Svar från Benganbus 2018-06-15 19:02
Fundera på att skriva ett brev till Fuji för deras oförskämt bra tidigare kameror! Man kan inte göra så här bra kameror med tanke på att folk skall köpa nya grejer!
/B
Ps. Hörde rycktesvis att Fuji X100S, det va den bästa modellen dom gjort, de senare modellerna är bara litet upphottade på oväsentlighter! ;) :) ;)
Tycker du ligger helt rätt i ditt pensionärsliv!
Svar från Benganbus 2018-06-15 19:04
Tack för stöd i pensionärslivet! :)
/B