The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4511 / Tomgångsblogg, med litet spaning mot framtiden!

För visst blir det ofta litet tomgång i en blogg om den kommer varje dag! Men det e väl som det mesta, de e svårt att förnya sig varje dag! Det e väl detsamma med bilder! En bra bild var dag! Jo lycka till! Ok, men den som ändå vill läsa en tomgångsblogg gör väl det, eller så går man vidare! Lätt som en plätt!

Men ändå, det e väl det här som e så facinerande med internet, att det e så svårt att bara gå vidare! ;) Utan att kommentera! Om man nu inte riktigt gillar innehållet! Jag menar tänk på Pressbyrån, med dessa mängder av tidningar, tänk om man skall haka upp sig på alla dåliga tidningar som det finns i Pressbyrån!;)  Men nu löser de flesta det bara genom  att inte bläddra vidare i den tidningen, utan man tar en annan å bättre tidning!

Men det kanske även e så enkelt, att det e litet svårare att kommentera en dålig tidskrift på Pressbyrån, än att kommmentera en "felaktig" blogg på nätet! ;)

Å det e väl så också, att man bloggar ofta för att visa upp sina grejer, och man kommenterar nog också för att visa upp sig och sin kunskap! Internet blir nog oftare en visauppsigarena än ett kunskapsbibliotek! :)

Ok, det va litet trevande tomgångsstartkörning i bloggen! Men nu kommer det viktiga, jag har fotat med M Leica i över femtio år! Ok, inte med samma kamera, med med M-modellen! Det e väl bra gjort!

Å i eftermiddag e det fotofika på Viksängen i Södertälje! Från 15.00 c:a!
Väl mött!

/Bengan

Inlagt 2019-02-20 09:12 | Läst 1681 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Femtio år, det slår jag ju inte... Vad jag kan se så köpte jag min första (en Standard m Elmar 3,5/5 cm) för 42 år sen. Både M och Leicaflex kom senare....

Undra på att jag inte kan släppa min M9!
Svar från Benganbus 2019-02-21 22:40
M9 börjar bli en klassiker, va rädd om den!
/B
elgenper 2019-02-22 07:56
Var så säker!!!!