The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5657 // Stormvarning!

Det ser i alla fall ut så på barometern! Se'n får vi se hur det blir! SMHI har fått ovanan att larma litet extra de sista åren, så tidningarna inte skall kunna ha jätterubriker som, "SMHI varnade inte tillräckligt!" Men som det ser ut nu på barometern så kan det snart börja blåsa! Och då samhället inte e lika stabilt som det va förr, så kan det vara bra att förbereda sig litet!
.

Så jag har tagit in en extra korg med ved till vedspisen om elen skulle försvinna! Nu kanske nå'n tycker att när det blåser på våra nya propellerelverk så borde det finnas massor av el! Nåja, det får inte blåsa för hårt för då klarar dom inte av blåsten! Lagom e bäst! ;) Å så brukar det blåsa ned träd på elledningar också! Det finns annat som kan hända också, något som man inte hade riktigt koll på förrän det hände! Och så e det många elarbetare som e sjuka!
De e nya och annorlunda tider numera! ;)
.

Och här under finns vedspisen! En alldeles utmärkt plats att ha grejer på! Men det tar bara c:a fem minuter att göra den startklar! Och torr startved finns i vedförrådet nedtill!

För övrigt så va det filmframkallning i dag men ingen skanning! Man skall inte göra allt roligt på samma dag! ;)

Ha nu en Perfekt Storm ni med! Lagom alltså!

/Bengan

Inlagt 2022-01-29 21:17 | Läst 1500 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver