The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5747 // Så va det dags för litet semester!

Dessa ungdomar! Så här får det inte se ut! "Bara en liten kort stund så jag får litet färg på armarna", tror jag någon sa!
För trettiofem år sedan! :)

Ok till nutid, Fjällsemester alltså! Grannen och jag drar norrut i morgon och hoppas det finns litet snö kvar! (Jag har kollat och det verkar inte vara några problem) Å andra sidan, jag har åkt skidor på midsommaraftonen i svenska fjällen! Det stora problemet e ofta solen! Så jag har keps med öronlappar och mycket solkräm, Nivea Sun 30 High!

Och packlistan är avprickad, och den gamla fästvallan borttagen på skidorna, så nu gäller ny fästvalla! Även om den gamla kvarsittande vallan ofta funkar bra! Det va litet barr kvar i vallan, men å andra sidan så e nog barr bra för fästet! Men vallan kanske har passerat bäst före datum? När den sitter på skidorna alltså! Vallan har ju suttit ett tag! En bra bit innan Coronan!

Jag har sett folk som vallar varje dag! Det tycker jag sällan behövs! Men det kan bero på den specialvalla jag använder! Swix Special! Tyvärr har den slutats att tillverkas! Hoppas vi också hittar någon backe på kalfjället! Utförsbacke alltså!

Och kamera då? Det blir Fuji X100S med optisk sökare! Optisk sökare funkar mycket bra i stark solljus med snö!
Jag tar med Contax G2 också! För säkerhets skull! ;)

Och läsning! Ni vet vad jag tar med va?

Så nu får ni litet lugn och ro på bloggsidan ett tag framöver! ;)
Så ha det så bra nu, tills vi hörs!

/Bengan

Ps. Bilden är tagen med Leica M6, Summicron 35 mm och Kodachrome (Och utlösningsbindning på Telemarksskidor)

Inlagt 2022-04-17 18:57 | Läst 938 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver