Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4001 / Ok, då startar vi ett nytt varv runt solen!

Iliaden

För vi räknar ju jordens varv runt solen, å kallar det år, och så går även tiden under det här varvandet! Tycker vi! Fast vi räknar inte alla varven runt solen, det skulle nog bli för många siffror, och osäkert angående antal varv, så vi har bestämt en startpunkt för räknandet! Å det e väl bra att man e någorlunda överens! (Fast man diskuterar det här med födelseåret också såklart!) Och om tiden går när vi åker, diskuterar man också! Einstein tyckte vid nå't tillfälle att tiden nog bara är en illusion, fast väldigt efterhängsen!

Å personligt så rinner det vi kallar år iväg! Det tycker nog de flesta som varit med några varv! För det va ju inte för så många varv sedan som man gick ut plugget, och livet va hur långt som helst, så på livet behövde man inte fundera på! De va oändligt! Å så jobbade man på, och så plötsligt va det färdigjobbat! Då kom ofta tankar på tiden och livet! Va fort allt hade gått!

Ok, det e nog inte så mycket att älta över det här med tiden, eller vad det nu är, utan man får ta tag i fördelarna! Och jag tycker det finns många fördelar!

Ha nu en god fortsättning på det nya varvet ni med!

/Bengan

Postat 2018-01-01 12:33 | Läst 998 ggr. | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera
Föregående 1 ... 8 9