Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4180 / En liten sluten grupp på Fejan e inte alls så dumt som omväxling!

Time Bandit...

Ibland så vill man prata i lugn och ro med sina vänner! Även på internet! Å slippa det där ni vet! Å vad gäller bloggar, så löser några det så att man inte kan kommentera på bloggen! Andra vill läsa kommentarerna på sin blogg innan dom läggs ut! Andra skriver på ett sådant sätt så man inte hetsar upp något troll och får lugn och ro på så sätt i stället!  Annat alternativ kan vara att skapa en liten sluten grupp på Fejan! Där bjuder man in dom man vill prata med! Samtal som man vet ger något! Ungefär som när man träffas å fikar på Tårtan typ!

Har nyss skapat en sluten grupp på Fejan! Spännande!
Får se hur det blir och vad det ger! :)
/Bengan

Ps. Som sagt, Tårtan blir i Gnesta nu på onsdag! Gustafsviks kafe!

Postat 2018-05-18 15:55 | Permalink | Kommentarer (9) | Kommentera

Straight 4179 / Zen och konsten att rensa i en bokhylla!

.

.

Jag startar ofta dagen med en föresats! Å föresatser e bra, typ att komma upp ur sängen, eller göra något annat konstruktivt under dagen! I dag skulle jag försöka rensa i bokhyllan!

.

Börjar plocka ut några böcker, men så hände det jag visste skulle hända, jag hittade intressanta böcker! :)

.

Typ den här! En bok som jag inte tittat i på många år! En bok om tvättstugelappar, trapphuslappar och liknande varninglappar! En bok om kommunikation alltså! Ungefär som internet!
Men kommer inte ihåg att vi köpt boken, eller när! Men hittar man böcker man inte kommer ihåg, så behöver man ju inte köpa nya böcker! Bra va! :)

Men det blir inte någon större fart på rensningen i bokhyllan och nu har minst halva dagen gått!
(Det tycker i alla fall Ronny när han ringer 07.30)

Så dags för en påtår!

/Bengan

Ps. Nästa Tårtan, den e nu på onsdag, och då e fotofikate i Gnesta på Gustafsvik! Kolla tågtider och bilväg redan nu! Gustafsvik e berömt för sina rekmackor! Men det finns mycket annat, fikabröd typ! Gustafsvik ligger c:a 15 minuters gångväg från Gnesta station! Man går stora vägen upp för backen och förbi Bryggeriet och sedan nedför backen! Ligger på vänster sida då!

Postat 2018-05-18 11:07 | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera

Straight 4178 / Den ständiga frågan, Godwins lag!

Fotomässan

Godwins lag

Mike Godwin, som formulerade Godwins lag 1990.

Godwins lag (Godwin's law) är en skämtsam benämning på en observation som Mike Godwin gjorde när han följde diskussioner på Usenet (ett system för diskussion mellan datoranvändare). Längre diskussioner urartade konsekvent, oberoende av ämnet och hur sakliga de varit från början, och sannolikheten för personangrepp växte. Förr eller senare jämfördes någon eller någons ståndpunkt med något relaterat till Hitler eller nazister. I detta skede blir det omöjligt att föra tillbaka diskussionen på sakliga banor. Uttrycket kan också beteckna en netikettregel som avråder från att göra sådana jämförelser. (Wikipedia)

Här är mera om att få ett svart bälte!

I dag litet kyligare ute! Skall snart ta en påtår nere på Gustafsvik!
Nästa Tårta, nästa onsdag, kommer att vara på Gustafsvik i Gnesta!

/Bengan

Postat 2018-05-17 10:21 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Straight 4176 / Fotbollspelare borde kanske ha hjälm som boxare!

Man har jämfört nickande med tjugo fotbollar med tre kortronder i boxning mot en sparringpartner! Förändringar i hjärnar blir ganska lika! Minnet försämras, vissa nervsignaler fördröjs i hjärnan, men förändringarna går ofta över efter något dygn! På både boxare och fotbollsspelare! Men man har i alla fall börjat fundera på om nickandet i fotboll under ett antal år är så bra för hjärnan! Men att tala om det här e känsligt! Fotboll e stort! ;)
F&F 5-2018

.

För övrigt va det fikaträff i Södertälje idag! Kul och trevligt som vanligt!
God natt!
/Bengan

Postat 2018-05-16 23:01 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera
Föregående 1 2 3 ... 838 Nästa 
  • Intresse - Reportage / Situation
  • Intresse - Svart-vitt

Arkiv