The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 1522 / Bilder från det hemliga mötet på Kaffebaren i Gnesta i dag!

 

 

 

 

Jag blev inbjuden till ett möte i dag på Kaffebaren i Gnesta.  Vill inte berätta om vad som avhandlades på mötet, men jag kan väl säga att det händer saker i Gnesta! Jag har funderat på det här tidigare faktiskt, varför händer det så mycket spännande saker i en så'n här liten ort?

 

 

 I en tidigare blogg hade jag några funderingar varför det blir så här. Och det kanske är så här, att i en liten ort öppnar det sig större möjligheter genom att det är kortare beslutsvägar!? Och att det är lättare att få kontakter, för dom finns ofta tvärs över gatan!? Jag vet inte om det är så här, men det känns så i alla fall!

Och mina läppar äro som sagt förseglade om innehållet i mötet! :)

 

 

 

Men vi va inte helt ensamma i Kaffebaren

 

/Bengan

 

 

 

Inlagt 2012-04-20 17:38 | Läst 9227 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Det kanske så att i en liten ort är det spännande när det händer något över huvud taget? :D
Svar från Benganbus 2012-04-20 18:21
Det skulle kunna vara så ;) :)
men det underliga är, att det händer spännande saker här hela tiden!
Innan det här mötet, så va jag på två andra "aktiviteter!"
Men håll den här informationen för dig själv är du vänlig! :)
/B
Anders F. Eriksson 2012-04-20 18:25
Jag lovar att inte säga nåt, men vill passa på att varna att jag hört att internet läcker som ett såll!
Svar från Benganbus 2012-04-20 18:28
Tack Anders!
Jag litar på dig, men inte på internet! :)
/B
Jag tror utan att veta att kanske fler är beredda att satsa utan personlig vinning , i en storstad så kostar allt och kostnader hämmar så är det bara - sen är besluten snabbare och antagligen mer prestigelöst .. detta är faktiskt bara positiva saker - i små orter ser man till att det händer själv , i större städer får man betala för det ...??
Fast nog verkar det samtidigt som ni är riktigt aktiva ...
.. och när ska ni släppa vad som avhandlades då??
Svar från Benganbus 2012-04-20 18:27
Jag kan inte ge nå't riktigt bra svar, även om jag försöker till och från!
Men det är nog som du säger, man kanske gör saker mer prestigelöst!
Och kanske mera utan egen vinning?
Och så syns man lättare i en så'n här liten ort! På gott och ont! ;)
Hur som helst, som infödd stockholmare, så trivs jag här!
/B
Ps. Vad som avhandlades, det kommer när jag får släppa den infon! :)
Här i Uppsala händer det inte så mycket så ofta, trots att vi sedan några månader är klassade som storstad. Förra fredagen var det i och för sig lite spännande när en knivbeväpnad man tog sig in i stadshuset och i och med det lyckades hålla halva centrum avspärrat i tre timmar, men sånt händer inte så ofta. :)
På en liten ort brukar det oftast finnas en "starke man" som anger riktningen för vindarna. Antingen har Gnesta tur med sin ledning eller så råder det vingelpelle vid makten och då kan diverse oegentligheter slinka igenom :)

Lycka till med hemligheterna! /Thomas
Anders F. Eriksson 2012-04-20 20:08
Nackdelen med små orter är att man som jag gjorde i början av 90-talet kan göra sig mer eller mindre ovän med folk som har inflytande på orten (det var helt och hållet mitt eget fel) - då är det i princip omöjligt att bo kvar.

Bengan är dock förmodligen nog förståndig för att göra sig ovän med folk i onödan, och om han gör det är han så gammal att han inte behöver bry sig :D (Jag var dryga 20 och har man inte så mycket att sätta emot ...)

Vi ser fram emot fortsatta avslöjanden!

P.S. Inte ett ord om X100, Leica eller Olympus i det här inlägget heller - vart är världen på väg?
Svar från Benganbus 2012-04-20 23:45
De kan väl vara så att jag också har lugnat ner mig med åren! ;)
Och vad gäller Fuji X100, så kommer det några ord om den i nästa blogg! :)
/B