The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 1956 / Det här med att fota boxningsträning i en liten lokal med mycket folk.

 

Jag fotar boxningsträningen på Kocksgatan 24, Hammarby IF Boxning, och lokalen är gammal, liten och det är mycket folk på träningen. Vid vissa träningsmoment så kan jag inte röra mig så lätt, tex när jag står bakom sandsäckarna mot ringhörnet, då känns det bäst att stå stilla tills nå'n ropar tid! Då blir det nå'n minuts stillhet då man byter redskap, eller vilar, och jag kan flytta mig till ett säkrare hörn.

Det tog några gånger innan jag fick koll på det här och en del annat. Och det tog några gånger innan de som tränar fick koll på mig!  Nu ser dom mig, fast ändå inte! Jag är flugan på väggen! ;)

Och en fluga som även kan gå nära utan att nå'n bryr sig speciellt! Men ibland när jag ser nå't, e jag för nära, och allt går ofta fort, så jag missar skärpan!

 

Men flugor kan även gå i taket, och det underlättar fotograferandet!
Det här fotograferandet på Kocksgatan 24 är spännande och mycket intressant!

/Bengan

 

Inlagt 2013-02-28 21:15 | Läst 6582 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ja, i början är det en del blickar, men sedan är det gårdagens nyheter och omgivningen lägger inte märket till en. Eller ser en som någon främling. Det är en bra fördel som fotograf. Samt ger det bättre tyngd bakom varje bild, om man är bekant med folket på plats.
Hej Bengt.
En fin serie dokumentära / fotojournalist bilder. Jag faller speciellt för bilden av flickan - inte för att det är en tjej :-) men eftersom man kan ställa sig olika frågor - om vad hon tänker på.
Det måste vara skönt för dig att ha en sådan plats att uttrycka dig på.
Med foto hälsning från Danmark.
PS: Det hâr är inte fråga om snaps (du vet vad jag tänker på).