The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2046 / Ganska ovidkommande information liksom...

 

Lofoten

Tänkte faktiskt blogga idag, men annat kom i vägen just nu. Jag va på Nyköpings Sjukhus i morse och tog bort en liten hudflik på örat, och det gick väl bra, för de va bedövat, men sex stygn, de ni! :)
Se'n släpper såklart bedövningen och orutinerad som jag fortfarande är, trots åldern, så tog jag några Alvedon och Ipren litet för sent! Så just nu har jag annat att tänka på än att blogga!
Så kan det gå! :(
/Bengan

 

Inlagt 2013-07-30 13:14 | Läst 4923 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det positiva i sammanhanget är väl att sjukvården kostade på dig hela sex stygn.

/Torbjörn
Jag vet hur det känns, jag opererade själv ögat får någon vecka sen. Bedövningen släppte lagom tills jag kom hem, aj aj aj. Men operationen gjordes tidigt på morgonen, så när jag skulle sova på natten så var den värsta värken borta. Fin bild.
Fin "snaps" ha ett snabbt tillfrisknande.
m.v.h Erik / DK
Krya på dig Bengt!
Norrlandshälsningar
Hans
Tack för alla glada tillrop, nu leker livet igen, trots att jag inte kan sova liggandes på min favoritsida just nu! Men det molande har släppt, inga mer tabletter behövs! :) Och solen skiner! :)
B)