The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2052 / "Råd nummer två är: Undvik att följa med din tid.."

 

" Vad som i först hand behövs är inte följsamhet utan eftertanke, ett kritiskt öga som söker sanning, en klar röst som vågar uttala den, särskilt om den är obekväm. Väsentligare än att träna sina muskler är att träna sitt trots. Slutar vi att vara trotsiga, då hamnar vi i den lydiga likgiltighet som förgör allt!"

(Några rader ur boken Långsamhetens lov av Owe Wickström)

 

 

För övrigt så är det snart slut på att kunna åka med en förköpsremsa i lokaltrafiken i Stockholm.  (Två kuponger kvar, tiden e stämplad 19.55)

 

Enligt våra politiker, som ju är ärans män, så kommer det nu ett bättre sätt för oss att åka i lokaltrafiken, Acesskortet! Och jag är inte här för att misskreditera våra politiker, för de säger ju att de är ärans män, utan vill bara hålla ett förtida gravtal över förköpsremsan som jag tyckte va ett enkelt sätt för oss medborgare att bla. sällanresa med.

 

Och Roffe håller koll bakåt medans jag bloggar!

 

Så var'e med det!

Å glöm nu gårdagen, Carpe liksom!

/Bengan

 

Inlagt 2013-05-31 12:15 | Läst 7223 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Det blåa kortet funkar riktigt bra tycker jag men för besökare och turister så är det helt klart en försämring.
Spar remsan och sälj den på Tradera om 30 år som antikvitet :-)
Hej,
Du har rätt, vi syrdpå sällananvändarna tycke remsan var bra. Vi har testat det nya kortet och personalen tycks inte vet vad de säljer. Men de lär väl. Men vi sällanbesökare vi är oförstående.
Ha det bra
Bob