The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2203 / Existensiella samtal, för inte så länge sedan! (Och Tårtan idag 15.00)


Jag hade några funderingar med en god vän för ett tag sedan, han e fotovän också, om det här jag funderade på, jag frågade, varför e det så mycket och så många? 
Han svarade, för att det går att göra så såklart!
Men e det så enkelt, svarade jag! Jag menar, om det går att göra saker, gör man det utan nå'n större eftertanke då? 
Vad tror du själv, sa han?
Ok, de kanske kan ligga nå't i det du säger, sa jag, ursäkta frågan! ;)


För övrig blev det en liten miss idag på gärdet! Roffe och jag brukar ta en förstasväng på ett gärde. Jag satte inte på mig snölåsen idag, för snön borde ha sjunkit undan en del trodde jag, och då skulle vi såklart pröva en väg som vi brukar ta på sommaren! Men vi upptäckte, eller jag upptäckte, att det inte va sommar än, för i lälägen låg det bra med snö, för mycket bra med snö för att sakna snölås! Så det blev snö i skorna! Roffe "flöt ovanpå" snön, för det hade varit nå'n minus i natt! Och så blev det också litet oplanerad motion när inte haspen va på! Men motion e bra! Men det blev inte så mycket extra motion för Roffe tror jag, men han gillar omväxling! De har han sagt i alla fall!

Vi mötte en hundägare när vi kom ut på gångvägen! Vi hade sett hunden och hundägaren på nå'n kilometers håll, man han såg inte oss förrän vi va på ett tiotal meters håll!
Ojdå, sa han och höll in sin hund! Vi såg redan på håll att han gick fram och tillbaka hela tiden och höll nå't vid örat! Angående multitasking alltså! ;)

/Bengan

Ps. Inga bilder i dag! Måste låta kameran vila sig litet! ;)

 

Inlagt 2014-02-05 11:00 | Läst 1901 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver