The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2291 / Snöskoterns utvecklingshistoria och bilodlingar mm!

 

 

 

På morgonen lyssnar nog de flesta på nyheter och/eller läser morgontidningarna. De nyheter som vi får till livs tidigt på morgonen e ofta inte så positiva, utan typ krig, katastrofer och brott, och jag tycker att det inte blir någon bra start på dagen med den läsningen, så jag försöker om möjligt ta just de nyheterna senare på dagen!

Så efter att ha skummat igenom två morgontidningar, men inte lyssnat på några "nyheter" på radio/Tv, så är det skönt att till sist komma till Namn och Nyttsidan i DN och få viktig morgoninformation för själen! ;)

Tex att läsa om utvecklingen av snöskotern, via förbudstavlor, eller hur man lyckas i sin bilodling, eller att man skall kolla sin fax oftare. Kriminalvården hade ju sänt ett fax till Bulgarien, ett fax som inte verkade ha kommit fram, då kan typ en lurifax ha hackat sig in i faxen! ;)

Och efter att ha läst Per Mårtensens lilla essä om "Samlarens värk" så känner jag mig som en del av ett större internationellt sällskapet, "Vi som har svårt att göra oss av med saker i garaget som är bra att ha!" :)

Ha en bra dag!
/Bengan

Ps. Och solskydd på,  om du skall vara ute!
Både kräm och solglasögon, för vårsolen e starkare än vad du tror!

 

Inlagt 2014-04-24 08:03 | Läst 1948 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?