The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2423 / Swisch sa det bara! Å ändå e det bara gamla bilder!?

 

 


Trevligt i alla fall, men kanske litet oväntat med en så'n här omodern grej! För en analog kalender e ganska omodern när de flesta kalendrar finns i telefoner och liknande!

Jag hade testat att göra en bildkalender förra året som julklapp till släktingar, och nu gjorde jag en kalender till i år, men den här e litet mer speciell! Tolv gamla svartvita bilder från 1960-talet!
Och så visade vi den för några personer, swisch, sa det bara, så va den "upplagan" slut!
Så det va bara och beställa en "andratryckning!"

Skall nog lägga undan en kalender själv, för en så'n här gammeldags analog kalender e praktiskt att ha på väggen! Alla i familjen noterar sina saker, och då kan man snabbt se på morgonen vad dagen innehåller för samtliga! Så man inte missar något som den andre har bestämt! :)

 

 

Ok, det om det, nu måste jag fortsätta vid PS!
Har fått en bildbeställning på en annan 1960-talsbild, som tar litet tid! En analog bild tar ofta mer tid att fixa till! Först skannar man negativet, sedan ta bort damm som kommit med vid skanningen, sedan en del pyssel för att få bilden bra för utskrift, men det brukar bli bra till slut!

/Bengan

 

Inlagt 2014-11-27 09:44 | Läst 5349 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Kul med din kalender, Bengan. Hade det funnits några kvar kunde jag beställt en ;) Jag brukar få en av Öresundskraft, men den brukar jag ta ner i källaren och hänga upp utanför tvättstugan. Den har ju inte lika fina bilder ;)
Svar från Benganbus 2014-11-27 15:48
Jag hör av mig när andra upplagen kommer,
är du fortfarande intresserad, så får vi hitta på nå't! :)
/B
Johan Pihl 2014-11-27 17:43
Ja, kanske blir svårt/dyrt att skicka? Hör av dig om det blir en 2;a upplaga, och berätta vad det isf skulle kosta inkl frakt.
2014-11-27 12:20   Leif Liard
Kommer din kalender att säljas på Tårtan ?
Svar från Benganbus 2014-11-27 13:11
Suck... ;)
Jag får väl ta med nå'n till Tårtan...
/B
kreatören 2014-11-27 15:53
Va bra då kommer jag att dyka upp!
Såg inte kalendern på mässan men får du någon över `tar´ jag gärna en via Tårtan.

Stephan
Jag säger det samma.