The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2484 / Det e nog så, som de flesta nog redan märkt, men som man kanske inte tänker på!

 

 

 

Kocksgatan 24

Grunden för vad vi gör som fotografer e att skapa en bild som ofta även kan vara intressant för andra! Och det kan man göra på olika sätt! Några fotografer skapar sig även en identitet genom sina bilder eller sitt sätt att fota, mao fotografen känns igen på sina bilder!

Nå'n fotar tex med stativ och storformat på natten, en annan fotar nära karaktärsselfies under många år, å dom här selfiesarna e väldigt populära på internet som lån! ;) En annan fortsätter på ett udda ämne under några år, eller under en ännu längre tid än bara några år!  Det kan såklart kännas litet tjatigt ibland, men det tjatiga gäller ofta bara för fotografen själv! Vi andra gillar de här personliga bilderna!

För det här e inte så dumt faktiskt, att försöka hålla sig till ett ämne, eller några ämnen, sina ämnen alltså, och fördjupa sig i dom, även om man måste göra utflykter mot andra motiv ibland för att vila upp sig och hämta kraft!

För att hålla sig i stort till sitt ämne, det blir ofta ett bra sätt att märkas! Att märkas med sin egen speciella fotografi! Och att märkas e bra! Det känns ofta bra också! 

/Bengan

 

Inlagt 2014-10-27 08:45 | Läst 4168 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Visst är det så Bengan!
-affe